Pentru Bucate de Nota 10

Pentru ca Sarbatorile de iarna se apropie iar multe gospodine au inceput deja pregatirile pentru mesele festive de Craciun si Anul Nou, va propunem sa facem cunostinta cu un ajutor de nepretuit in bucatarie: cuptorul incorporabil SIEMENS HB86K575.
cuptor Siemens Newsl Dec 2012
Noul cuptor multifunctional de la Siemens are in dotare, pe langa cele mai peformante tehnologii de gatire cu aer, cum ar fi Convectie aer fierbinte, Convectie aer 3D, Grill cu convectie aer, tehnologie cu invertor, si posibilitatea de a gati si incalzi preparatele cu microunde.

Cuptorul cu microunde are o putere de 900W, cu 5 setari de putere, iar functiile combinate fac din acesta unul dintre cele mai versatile cuptoare. 

Cuptorul multifunctional permite prin intermediul CookControl 70, selectarea a numai putin de 70 de programe automate de gatire ce raspunde si celor mai pretentioase dorinte culinare.

Pentru mesele elegante ce presupun ca preparatele sa fie mentinute calde, functia Preincalzire vesela devine o necesitate. 

In zona de confort si siguranta trebuie sa mentionam iluminarea interioara cu halogen pentru a vedea foarte clar ce se intampla in cuptor in timpul prepararii mancarurilor, displayul digital cu afisaj text cu informatii despre domeniul de setari, temperaturi, durate, programe cuptor sau puteri microunde preum si deconectarea automata de siguranta, sistemul de protectie impotriva accesului copiilor. Remarcabil este faptul ca temperatura usii nu depaseste 40°C.

Sistemul de autocuratare EcoClean ajuta la o curatare facila si eficienta a cuptorului, diminuand si mirosurile cu pana la 80%.

Alte date despre cuptorul SIEMENS HB86K575
- capacitate cuptor: 41 de litri
- putere max micrpunde: 900 W
- putere grill: 2460 W
- putere instalata: 3600 W
- dimensiune nisa: 450 x 560 x 550 mm (I x L x A)
- greutate: 35 Kg
- lungime cablu alimentare: 180 cm

Acest super cuptor face parte din gama Partner si se afla in promotie la electropremium.ro in luna decembrie. Pentru comanda click aici 

electropracticuss

Niciun comentariu: