Eficient, Fiabil, Accesibil

Cum am putea caracteriza o combina frigorifica Bosch? In multe feluri, dar pentru cei mai multi, din fericire, caracterizarile ar fi legate de functionalitate, calitate, tehnologie. Din nefericire, destul de multi ar caracteriza o combina Bosch ca fiind si dezirabila, aspirationala sau un produs la care doar viseaza. Dar din fericire exista si combine Bosch, cum este modelul KGV36VW30 care se gaseste in oferta promotionala. Ce putem spune despre acest produs?
Ca este eficient, fiabil, atractiv, cu functii utile, elegant si accesibil.

  Sa o luam pe rand:

- combina are un sistem de dezghetare automata, cu o capacitate totala neta de 309 litri din care frigiderul are 215 litri iar congelatorul 94 litri. dimensiunile combinei sunt 186 x 60 x 65 cm (H x L x A)

- modelul se afla in clasa A++ de consum energetic, ceea ce il face extrem de econom

- designul simplu cu linii si suprafete drepte, manerele verticale integrate si iluminarea interioara cu LED fac din modelul KGV36VW30 un aparat elegant 

- functiile utile din dotarea combinei sunt sistemul LowFrost ce duce la formarea unei cantitati foarte reduse de gheata si Super Congelare pentru congelare rapida la maxim de putere,

Mai merita mentionate rafturile de sticla, sertarul Crisper Box pe role pentru fructe si legume, cu regulator de umiditate, compartimentul pentru unt/branzeturi si sertarul BigBox din congelator ce permite depozitarea unor alimente de dimensiuni mai mari.

In cazul nedorit al unei pene de curent, combina prezinta o autonomie de 23 h, timp in care alimentele isi pastreaza proprietatile. 

Si pentru ca am amintit si accesibilitatea acestui model aflat in promotie in luna ianuarie la electropremium.ro sa mentionam ca pretul de vanzare este de 1829 Ron fara taxa verde.

electropracticuss

Niciun comentariu: