Uscare la Maxim!

In principiu, despre ce avantaje aduce utilizarea unui uscator de rufe se cam stie, desi este un produs relativ recent intrat in casele noastre. Fata de masinile de spalat rufe care se regasesc in circa 80% dintre gospodariile din Romania, procentul uscatoarelor este de doar circa 1%. 

Pentru cei interesati de acest produs, sa amintim principalele avantaje ale unui uscator de rufe:

1. Economie de timp: durata celui mai lung program de uscare (2 ore) reprezinta mult, mult mai putin decat durata uscarii in aer liber, pe balcon, in uscatorul blocului sau in baia de servici. 

2. Un plus de igiena: datorita poluarii, a vantului ce transporta particule de praf sau diverse micro organisme periculoase pentru sanatate, uscarea in aer liber este mai putin igienica decat in cazul unui folosirii unui uscator  

3. Economie de spatiu: indiferent de locul uscarii rufelor pe sarma, acestea ocupa mai mult spatiu decat cel ocupat de un uscator. Acesta mai are avantajul ca se poate monta prin intermediul unui kit de instalare, deasupra masinii de spalat rufe. 

4. Flexibilitate: uscatorul iti permite sa alegi cel mai convenabil program: de la unul foarte scurt, de 20 de minute (uscare rapida) la cel pentru articole sport sau rufe delicate, pentru protejarea optima a hainelor.


Bosch - pionier in domeniul uscatoarelor de rufe produce o gama larga de uscatoare dotate cu caracteristici performante si consum redus de energie. Unul dintre cele mai vandute uscatoare de rufe este modelul Bosch WTE8412BY 

Acest model, denumit si Maxx7 Sensitive are o capacitate de uscare de 7 Kg pe baza de condensare si este dotat cu programe speciale cum ar fi Sport / Fitness, 20 min Warm sau Super 40. La sfarsitul programului este disponibil si un ciclu antisifonare de 60 de minute. Sistemul DuoTronic permite determinarea umiditatii din rufe iar sistemul AirFlow Drying contribuie semnificativ la protectia tesaturilor.

Uscatorul Bosch WTE8412BY ajunge in functionare la un nivel de zgomot de maxim 66 db, iar in ceea ce priveste montajul, se poate incorpora sub blat. Simensiunile aparatului sunt: 84,2 x 59,8 x 62,5 cm (I x L x A).

Pana la finalul lunii noiembrie uscatorul se va afla in promotie la electropremium.ro

Electropracticuss 

Niciun comentariu: