Economie la Superlativ

Din categoria "Cel mai...", "Cea mai..." prezentam astazi unul dintre cele mai economice aparate frigorifice de pe piata: Combina Frigorifica Bosch KGE39AL40

Combina se afla in clasa de energie A+++ - cea mai noua clasa de consum de energie, fiind cu 50% mai eficienta decat combinele din clasa A+ . Astfel, consumul mediu al acestui aparat este de 156 kWh/an.

Sigla Green Technology inside asociata acestui produs certifica faptul ca acest acest aparat este produs de catre Bosch prin metode de productie ecologice, tehnologii noi eficiente energetic.

 Combina frigorifica cu usi InoxLook si sistem de racire dinamica este dotata cu functii speciale: 
- super racire
- super congelare - congelare cu maxim de putere
- sistem Low Frost pentru mai putina gheata in congelator
- functie Holiday

Afisajul LED - accesibil la deschiderea usii racitorului - permite reglarea electronica a temperaturilor. 

Aspectul elegant al interiorului combinei - iluminat cu LED - este dat de rafturile de sticla, de Chiller Box pentru pastrarea alimentelor perisabile la temperaturi de 0 si 3 grade C, de Crisper Box pe role cu baza ondulata, pentru fructe si legume si de designul simplu si modern al suporturilor de pe usa, din care unul este cu EasyLift.

Dimensiunile combinei sunt de 201 x 60 x 65 cm iar capacitatea neta este de 336 litri, din care 247 litri la racitor si 89 la congelator.

Sistemul activ de avertizare acustica si optica anunta faptul ca usa combinei a ramas deschisa, iar cresterea temperaturii in congelator este semnalata tot prin semnal optic si sonor.

Combina Bosch KGE39AL40 a primit certificarea organizatiei independente "Stiftung Warentest" ce atesta gradul de calitate ridicat al acestui produs, fiind o garantie pentru orice consumator.

Electropracticuss

Niciun comentariu: