Noutate de la Bosch si Idee pentru Cadou de 8 Martie

Daca de 1 Martie sau 8 Martie nu stiti ce cadou sa-i faceti prietenei, iubitei, logodnicei, sotiei, vecinei, amantei sau celei mai bune colege, dar doriti sa fiti in pas cu noutatile si produsele de calitate, am o propunere tentanta: placa de intins parul Bosch modelul PHS 2004. Acest model este una dintre noutatile de la Bosch, alaturi de alte doua produse din gama Purple Passion: uscatorul de par PHD3304 si peria de coafat PHA2204


Noua gama se distinge printr-un design modern, tineresc, materialele de calitate si culoarea Purple Rain - o nuanta eleganta de visiniu.


Aparatul de intins parul este dotat cu placi de incalzire cu suprafata ceramica ce pot ajunge la 200 de grade Celsius in 60 de secunde, interval dupa care se poate folosi. De altfel, exista si un indicator luminos "gata de utilizare" care ne avertizeaza ca placa a ajuns la temperatura potrivita. Placile ceramice contribuie la distributia uniforma a temperaturii. Placile ceramice subtiri permit indreptarea parului chiar de la radacina si este potrivit si pentru aranjarea unui par scurt.

Aparatul mai este dotat cu un indicator luminos pentru pornit si oprit si cu un sistem de blocare pentru o depozitare usoara, o agatatoare si protectie pentru degete.

Placa de la Bosch are un super pret pentru un produs nou si poate fi comandata aici

Nu uitati sa faceti bucurii fetelor si femeilor dragi din jurul vostru!

electropracticuss






Niciun comentariu: