Super Pachet GORENJE

Sa incepem cu o scurta descriere a patru produse electrocasnice de la Gorenje:


1) Aragaz Gorenje model GI5219OIW -  cu plita si cuptor pe gaz, capac metalic. Aragazul, cu un volum al cuptorului de 46 de litri, este dotat cu aprindere electrica si cu geam dublu pentru o izolare termica mai buna. In plus este inzestrat cu functii deosebit de utile oricarui bucatar: Grill si Rotisor. 


2) Combina frigorifica Gorenje RK61810 - alba, cu dezghetare automata, clasa energetica A+. Combina are o capacitate totala neta de 322 litri, din care racitorul are 230 de litri iar congelatorul are 92 de litri. Frigiderul este dotat cu rafturi din sticla si cu 2 compartimente pentru legume. Nivelul de zgomot al combinei este de 40 decibeli iar capacitatea de congelare este de 4 kg in 24 de ore. 




3) Masina de spalat rufe Gorenje WA60129 - capacitate de incarcare 6 Kg, turatie maxima la centrifugare de 1200 Rot/min si clasa de eficienta energetica A+.  Masina este dotata cu un sistem de control al stabilitatii pentru a evita zgomotele si miscari nedorite ale masinii de spalata in timpul utilizarii. Programatorul electronic Use Logic permite selectarea diverselor programelor de spalare iar afisajul digital ofera informatii legate de turatie sau timpul ramas pana la terminarea programului.  Masina de spalat ofera mai multe posibilitati de spalare (functii) dintre care cele remarcam: antisifonare, program MIX, programul scurt sau programul de spalare manuala.


La achizitionarea pachetului Gorenje  care vine cu un pret excelent, se adauga o hota Gorenje DU6115W. Hota, cu latime de 60 de cm, cu un singur motor si o putere de 80W are trei trepte de intensitate a puterii, la o capacitate maxima de evacuare de 173 metri cubi / ora.


Hota Gorenje se ofera CADOU la achizitionarea celor 3 produse electrocasnice!!


Nu rata oferta!


electropracticuss



Niciun comentariu: