10 ANI GARANTIE

Campanie "10 ani garantie impotriva ruginirii interiorului cuvei masinilor de spalat vase" 

Chiar daca Bosch este leader incontestabil in domeniul masinilor de spalat vase, sau poate tocmai din acest motiv ;-) acorda o garantie de 10 ANI impotriva ruginirii interiorului cuvei. Mai jos sunt cateva detalii despre aceasta campanie care a inceput in 2012:



 1. DURATA PROMOŢIEI

Campania promotionala " 10 ani garantie impotriva ruginirii interiorului cuvei masinilor de spalat  vase " se va desfasura de la 1 ianuarie 2012 pana la revocare.

2. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE:

Suplimentar față de garanția aparatului (maşină de spălat vase) și în conformitate cu următoarele condiții participantul beneficiaza de o garanţie împotriva apariţiei ruginii în interiorul cuvei maşinii de spălat vase din interior spre exterior, denumită în continuare „garanţie suplimentară”. Garanția trebuie să cuprindă mențiuni cu privire la drepturile conferite prin lege consumatorului și să ateste în mod clar că aceste drepturi nu sunt afectate prin garanția oferită.

3. REGULAMENTUL CAMPANIEI:

Prin participarea la Campania "10 ani garanţie împotriva ruginirii interiorului cuvei maşinilor de spălat vase" participanţii sunt de acord să respecte si sa se conformeze prevederilor acestui Regulament.
Regulamentul este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, in format electronic pe website-ul www.bosch-home.ro, începând cu data de 1 ianuarie 2012. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Promotiei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate catre public prin publicarea pe website-ul www.bosch-home.ro.

Detalii suplimentare puteti obtine accesand site-ul furnizorului http://www.bosch-home.ro/ la sectiune Promotii si Campanii.

Orice model de masina de spalat vase Bosch comercializata de www.electropremium.ro beneficiaza de garantia de 10 Ani acordata de producator.

electropracticuss


Niciun comentariu: