5 Ani Garantie la Masinile de Spalat




Super garantie: pana la sfarsitul anului masinile de spalat Bosch si Siemens beneficiaza de 5 anu de garantie fara costuri suplimentare. Pentru a participa la aceasta promotie, clientii trebuie, in primul rand, sa achizitioneze, in perioada 15 septembrie – 31 decembrie 2011, din magazinele distribuitorilor BSH Electrocasnice, masini de spalat rufe sau masini de spalat rufe cu uscator marca Bosch sau Siemens. Dupa achizitie urmeaza completarea si returnarea cuponului special care insoteste certificatul de garantie sau inscrierea produsului online impreuna cu datele personale pe site-urile www.bosch-home.ro sau www.siemens-home.com/ro.

Inscrierea pe unul din cele doua site-uri sau transmiterea cupoanelor prin posta se poate face pana la data de 15 ianuarie 2012.

Adresa la  care trebuie trimis cuponul special de garantie completat cu datele personale este: BSH Electrocasnice, Soc Bucuresti - Ploiesti nr.19-21, Baneasa Business Center, etaj 1, sectiunea 2, sector 1, cod 013682 - Bucuresti. Informatii suplimentare se pot obtine la numerele de telefon 0801.000.110 (numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom), 021.203.97.48 sau trimite email la service.romania@bshg.com.

Pe electroPremium.ro puteti gasi cea mai  variata gama de masini de spalat Bosch si masini de spalat Siemens

electropracticuss

Niciun comentariu: