In perioada 24 octombrie – 18 decembrie 2011 se desfăşoara campania promoţională " Reducere aniversara de 12,5% la seturi de incorporabile ".

Mecanismul acestei campanii constă în acordarea unei reduceri de 12,5% clientului final la achiziționarea oricărui pachet de electrocasnice încorporabile format minim din cuptor și plită. Produsele încorporabile participante la această campanie sunt: cuptoare, plite, hote, mașini de spălat vase încorporabile, mașini de spălat rufe încorporabile, aparate frigorifice încorporabile și aparate compacte încorporabile (cuptoare cu aburi încorporabile, cuptoare multifuncționale cu microunde încorporabile, cuptoare cu microunde încorporabile, sertare termice încorporabile, espressoare încorporabile).

Participarea la Campanie se va face prin achiziţionarea cu plata integrala de catre Participant a unui set de electrocasnice incorporabile marca Bosch format din minim cuptor si plita în perioada 24 octombrie – 18 decembrie 2011. Achizitia produselor se face numai de la distribuitori BSH participanti la aceasta campanie si menţionaţi in Anexa la Regulamentului sau pe website-ul www.bosch-home.ro

La achiziţionarea unui set de electrocasnice incorporabile marca Bosch format din cuptor si plita incorporabile Participantul primeste o reducere de 12,5% fata de pretul afisat. Orice alt produs / alte produse incorporabile achizitionate pe aceeasi factura cu setul (cuptor + plita) beneficiaza de reducerea de 12,5%.

Prin participarea la Campania "Reducere aniversara de 12,5% la seturi de incorporabile" participanţii sunt de acord să respecte si sa se conformeze prevederilor acestui Regulament.
Regulamentul este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, in format electronic pe website-ul www.bosch-home.ro, începând cu data de 24 octombrie 2011.

Organizatorul, firma BSH Electrocasnice, isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Promotiei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate catre public prin publicarea pe website-ul www.bosch-home.ro.

Prin comunicarea datelor personale în modalitațile indicate în mod expres prin Regulament, participanții la campania "Reducere aniversara de 12,5% la seturi de incorporabile" îşi exprima acordul expres şi neechivoc, pentru ca datele lor personale să fie înregistrate în baza de date a Organizatorului în vederea validării finale.

Prin inscrierea in promotie, participantii declara că sunt de acord ca datele lor personale să fie prelucrate si sa intre în baza de date a Organizatorului.

Organizatorul se obliga sa respecte drepturile participantilor prevazute de Legea 677/2001 si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti.


Niciun comentariu: