Aspirator Bosch la superlativ

Care ar fi caracteristicile aspiratorului ideal? Unii spun ca trebuie sa fie puternic. Altii ca e esential sa fie usor de manevrat. Sau sa aiba un design atractiv. De ce nu si o culoare placuta ochiului. Ca sa nu mai vorbim de un pret rezonabil. Bineinteles insotit de cat mai multe accesorii. Si nu prea greu. 

Si se gaseste undeva un astfel de aspirator? Nu prea. In 99% din cazuri lipseste ceva: ba e puternic dar e mare, ba arata mai bine dar costa prea mult, ba e ieftin dar urat si slab accesorizat sau de putere mica si asa mai departe. Dar uite ca se mai intampla si exceptii: exista la Bosch un model compact denumit BSGL32115 cu design atractiv, usor de manevrat, cu putere de 2100 W si care se mai gaseste si la un super pret.


Ce mai are acest aspirator? Este dotat cu sistem de filtrare HEPA ca orice aspirator care se respecta, avand 6 trepte si in plus mai are un filtru bionic inovator ce indeparteaza mirosurile neplacute fiind de doua ori mai eficient decat un filtru cu carbon activ.
Cablul de 10m asigura o independenta crescuta de miscare iar accesoriile din dotare (peria multifunctionala, peria combi pentru spatii inguste si tapiterie) permit o curatare eficienta pentru diverse suprafete si forme. Manerul ergonomic si rolele pentru directionare fac usoara utilizarea si manipularea aspiratorului Bosch BSGL32115.

Ar mai fi de mentionat ca sacul are o capacitate de 3,3 litri si ca nivelul de zgomot este redus pentru un motor de aceasta capacitate.

La final sa mentionam ca il gasim in promotie la electropremium.ro  cu cel mai mic pret din online si ca promotia este limitata si se termina la 30 septembrie.

electropracticuss

    Niciun comentariu: