Nu ai loc pentru Masina de Spalat Vase?

Masina de spalat vase este unul dintre produsele electrocasnice cele mai dorite datorita multiplelor sale avantaje: economie de timp, economie de apa, comoditate sau confort. Desi este un produs aspirational, rata de penetrare a acestor produse in casele romanilor este mult sub media europeana iar unul dintre motive este lipsa de spatiu in bucatariile blocurilor in care traim.

Inginerii de la Bosch - leaderul mondial in productia de masini de spalat vase premium - s-au gandit la toate caracteristicile importante ce pot fi imbunatatite. Astfel, in afara de noile recorduri legate de consumul de apa sau de energie, producatorul a avut in vedere si ergonomia. Fara a face rabat de la calitatea si eficienta unei masini de spalat vase de 60 cm sau de 45 cm latime, Bosch ofera in gama doua modele compact, ale caror dimensiuni nu depasesc 45 de cm inaltime, 55 cm latime si  50 de cm adancime. Cele doua modele se numesc SKS50E18EU de culoare inox si SKS50E12EU de culoare alba.

Ca orice masina de spalat vase Bosch care se respecte aceste modele au 5 programe in dotare cum ar fi: Intensiv 70, Normal 65, Eco 50, Delicat 40, Spălare rapidă 45 la care se adauga functia speciala de uscare intensiva pentru a va putea adapta mai usor la specificul vaselor de spalat.


Cele doua modele au o capacitate de spalare de 6 seturi de vase iar performantele sale le plaseaza printre cele mai efeiciente aparate: clasa de eficienta energetica A+, clasa de spalare A si clasa de uscare B. Vasele de spalat se pot aranja usor in sistemul de cos vesela flexibil. La fel si tacamurile carese pot aranja in cosul de tacamuri variabil.

Masina de spalat vase este dotata cu un sistem de protectie multipla impotriva inundatiilor si cu un servomecanism de inchidere a apei.

Pentru a vedea stadiul de desfasurare a programelor selectate este de ajuns sa ne uitam la displayul cu LED-uri iluminate rosu.  Tot pe panoul central se afla indicatorul LED de reumplere cu sare si  indicatorul electronic al nivelului de umplere pentru  solutia de clatire.

In luna martie modelul  SKS50E18EU se afla in promotie la electroPREMIUM.ro la un pret mai rar inatlanit in on-line.

Pentru rezultate optime la spalarea vaselor si prelungirea duratei de utilizare a aparatului, va recomandam sa folositi produse de calitate de la producatorii consacrati. Vom aborda cat de curand si subiectul detergentilor pentru masinile de spalat vase.

electropracticuss

Niciun comentariu: