Un Robot de Bucatarie cu Adevarat Premium!

Oare cati dintre pasionatii produselor electrocasnice de calitate cunosc care este originea robotului de bucatarie multifunctional asa cum il stim azi?  Acum 40 de ani, undeva in regiunea Burgundiei, renumita pentru bucataria sa,  Magimix a inventat robotul de bucatarie. Pornind de la varianta casnica a robotilor proiectati pentru uz profesional, Magimix a continuat producerea acestora la standardele cele mai inalte de calitate. Astfel, Magimix este singura companie producatoare de electrocasnice mici care are propria fabrica de motoare, iar in plus ofera 20 de ani garantie pentru motoarele robotilor si storcatoarelor de fructe. 

Produsele Magimix - electrocasnice de bucatarie cu adevarat premium - sunt disponibile acum si pentru cei mai pretentiosi iubitori ai gastronomiei in magazinul electropremium.ro

Robotul Magimix Compact 3200XL este dotat cu un motor profesional ultrasilentios care functioneaza pe baza de inductie, la o putere de 650 W. Ce poate face acest robot extrem de fiabil? Feliaza, rade si marunteste legume, framanta aluat, bate albusuri, toaca diferite tipuri de carne si efectueaza multe alte operatii in cele 3 vase cu rezistenta crescuta. 

Robotul este dotat cu o cutie de depozitare a accesoriilor cu capac rabatabil, iar acestea sunt: 2 discuri de razuire, 2 discuri feliere, accesoiu framantat aluat, accesoriu batut albus, blender mix, cutit metal, spatula pentru curatare.

Produsul este in promotie de lansare pe site-ul electropremium.ro incepand cu 18 aprilie.  

electropracticuss




Niciun comentariu: