Performant la Spalare in Spatii Reduse



Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Bosch WOT20254BY

De cate ori nu ati auzit prieteni sau cunostinte spunand ca si-ar fi dorit o masina de spalat rufe performanta, de clasa energetica superioara dar care au renuntat pe motiv ca spatiul alocat nu este suficient pentru o masina cu dimensiuni de 85x60x60 cm. Tocmai pentru a rezolva problema spatiului au fost create masinile de spalat cu incarcare verticala, a caror latime sa nu depaseasca 40 cm. Iar pentru a oferi rezultate de calitate Bosch a produs modelul WOT20254BY, a carui dimensiuni sunt 90x40x65 cm (H x L x A).

Prin ce se remarca acest model de masina de spalat rufe?


- capacitatea de incarcare: 6 Kg - remarcabil pentru dimensiunile masinii
- viteza de centrifugare: 1000 rot/min
- clasa de eficienta energetica la spalare: A++
- clasa de eficienta la centrifugare: C
- nivel de zgomot la spalare: 59 dB

Masina de spalat poate folosi unul din cele 5 programe speciale: Sintetice Plus, Rapid / Mix, Allergie Plus, Lana / Matase, Delicate 40° C.

Pentru mai multa flexibilitate in spalarea rufelor, se pot selecta cu ajutorul tastelor mai multi optiuni ca de exemplu:
- prespalare
- programare ora de pornire
- pete
- clatire suplimentare
- antisifonare
- spalare rapida
- memorie
- anulare
- pete

Dupa dorinta, se poate selecta viteza de centrifugare: 400, 600, 800 sau 1000 rpm sau se poate selecta eliminarea centrifugarii finale.

In ceea ce priveste siguranta si confortul utilizarii, masina de spalat Bosch WOT20254 este dotata cu protectie multipla impotriva inundatiilor, sistem AquaTronic, controlul electronic al balansului, detectarea spumei reziduale si pozitionare electronica a tamburului pentru o scoatere usoara a rufelor.

Masina de spalat rufe se afla in promotie in luna Aprilie la electropremium.ro

electropracticuss





Niciun comentariu: