Ultima Strigare - Oferta Pachet Incorporabile Bosch

Campania Bosch "Tu iti alegi produsele incorporabile si noi iti oferim o reducere pe masura" continua pana pe 22 iulie. Pana atunci orice client ce achizitioneaza produse incorporabile Bosch beneficiaza de o reducere de 15%, 35%, 60% sau chiar 100% din costul celui mai ieftin produs, in cazul in care cumpara, 1, 2, 3, 4 sau mai multe produse.


Clientilor iubitori de calitate si fani Bosch le propunem un super pachet de incorporabile (cuptor, plita si hota) valabil pana la 22 iulie 2012.


Cuptorul multifunctional Bosch HBA43T350  unul dintre cele mai bine vandute cuptoare Bosch datorita caracteristicilor si pretului, este dotat cu programator electronic si butoane "push-in" cu care se pot selecta cele 7 functii de gatire. Sistemul de autocuratare catalitica Ecoclean face mai usoara misiunea utilizatorului dupa ce gatitul s-a finalizat iar suporturile telescopice - caracteristice unui cuptor de top - faciliteaza accesul la tavile sau vasele de gatit.


Plita Bosch PCP615B90E - designul elegant, inoxul de calitate si suporturile de fonta fac din aceasta plita cu 4 ochiuri una dintre cele mai apreciate plite pe gaz din piata. 


Hota Bosch DWW062750 - se distinge prin turbina puternica cu 2 circuite de aer, cu 3 trepte de putere si 830 mc/ora. 


Pret Pachet: 2049 Ron + 1249 Ron + 1479 Ron = 4.777 Ron. 
Reducere de 60% la plita = 749,4 Ron 


Pretul pachetului este unul de exceptie: 4 027,6 Ron + taxa verde. Pentru comanda click aici.


Nu uitati! Oferta este limitata.


electropracticuss



2 comentarii:

incalzire in pardoseala spunea...

Am si eu o intrebare , vreau sa achizitionez si eu acest pachet dar vreau sa stiu parerea unui consumator care l-a achizitionat deja . Ma puteti ajuta ?

Electropracticuss spunea...

Buna ziua,

Ce anume va intereseaza despre pachet?
Daca doriti, va putem trimite si mai multe detalii tehnice decat sunt pe site.
In ceea ce priveste produsele, recomandam acest pachet datorita calitatii produselor; acestea (cuptorul, plita si hota) sunt dintre cele mai bine vandute produse incorporabile Bosch. In cazul in care doriti sa schimbati oricare dintre produse, o puteti face fara probleme. Va putem face recomandari in functie de necesitatile Dvs sau in functie de buget. Oferta pentru aceste pachete cu reduceri semnificative este insa valabila pana la 31 Iulie (a fost prelungita de la 22 Iulie) astfel ca luni 30 Iulie este data limita la care se poate face comanda pentru a putea beneficia de oferta speciala.

Pentru orice alte informatii va rugam sa sunati la 0728.22.22.08 - Florin Vasilescu (florin.vasilescu@electropremium.ro)

Toate cele bune!

echipa electropremium.ro