5 Ani Garantie fara Costuri Suplimentare

Pentru a mai demonstra inca o data clientilor sai increderea in calitatea si fiabilitatea produsele sale, Bosch acorda, incepand cu 22 mai 5 Ani de garantie la toate aparatele frigorifice. Astfel, pentru toate produsele frigorifice Bosch si Siemens, cum ar fi frigiderele independente si incorporabile, combinele frigorifice independente si incorporabile, congelatoarele, combinele Side-by-Side si vitrinele frigorifice pentru vinuri, beneficiaza de o garantie extinsa de 5 Ani, daca sunt achizitionate pana la data de 30 septembrie 2012.

Clientii care achizitioneaza un astfel de produs in perioada 22 Mai - 30 Septembrie trebuie sa completeze si sa returneze la sediul BSH Electrocasnice srl (Sos. Bucuresti-Ploiesti nr, 19-21, Baneasa Business Center et.1, sectiunea 2, sect. 1, Bucuresti, 013682) o parte din cuponul special de garantie extinsa ce cuprinde date despre client si date despre produs. Transmiterea cuponului special se va efectua prin scrisoare cu confirmare de primire. 

Inregistrarea pentru garantia extinsa de 5 ani se poate face si direct pe site-ul www.bosch-home.ro pentru oprousele Bosch sau pe site-ul www.siemens-home.com/ro pentru produsele Siemens, pe pagina speciala dedicata camoaniei, cu solicitarea confirmarii inregistrarii. Clientul va fi inregistrat si va primi o confirmare electronica a garantiei extinse de 5 ani.

Inscrierea pe site sau transmiterea cupoanelor prin posta se poate face pana la data de 15.10.2012 inclusiv.

Regulamentul oficial al campaniei promotionale "5 ani garantie fara costuri suplimentare" poate fi consultat pe site-urile www.bosch-home.ro pentru oprousele Bosch sau pe site-ul www.siemens-home.com/ro pentru produsele Siemens. 

Prin urmare, imediat ce ati cumparat un produs frigorific Bosch sau Siemens, nu uitati sa completati cuponul pentru garantie extinsa si sa-l trimiteti fie prin posta fie electronic pe site-urile producatorilor.

electropracticuss

Niciun comentariu: