Reduceri la Super Produse Bosch

Se pare ca in vara asta, pe meleagurile mioritice a inceput un nou razboi. Nu intre guvern si sindicate sau intre politicieni, ci intre magazinele de electrocasnice. Care mai de care cu oferte de mari reduceri: de la cel mai mic pret al lui Altex, pana la TVA-ul inapoi de la Flanco sau si mai mult, 25% discount la Domo, pentru ca Flanco sa pluseze cu TVA si inca ceva. Si tot asa. 


Iata insa ca, in afara de multele reduceri ocazionate de campanii de curatare de stocuri pentru produse vechi sau pozitionate la intrarea in gama (ca sa ajunga si mai ieftine), un producator s-a gandit sa ofere tuturor clientilor sai o reducere indiferent de unde achizitioneaza produsul. Este vorba de Bosch, care sarbatoreste in acest an 125 de ani de la infiintare si 150 de ani de la nasterea fondatorului sau, Robert Bosch.


 Pentru a marca aceste aniversari, Bosch demareaza campania: „Electrocasnicele Bosch au motiv de sărbătoare” ce a inceput pe 25 iulie si care se va incheia la 30 septembrie 2011. Campania consta in acordarea unei reduceri de 125 de lei clientilor care achizitionarea fiecarui produs electrocasnic mare (aparat frigorific, masina de spalat rufe, masina de spalate vase, aragaz) si produs incorporabil (cuptor, plita, hota).

Electropremium.ro – partener online Bosch - promoveaza aceasta campanie si acorda clientilor sai, alaturi de cele mai bune preturi si consultanta specializata, reducerea aniversara de 125 de lei de la pretul produselor de pe site.   


electropracticuss



Niciun comentariu: