Cele Mai Eficiente Aparate Frigorifice - Combine Bosch A+++

Combinele frigorifice Bosch Smart Cool A+++ 

  Clasa de eficienta energetica A++ a fost considerata pana de curand realizarea de varf in materie de eficienta energetica. De la sfarsitul anului 2010, au inceput sa apara aparatele frigorifice de clasa A+++ ce a marcat un nou punct de reper in materie de eficienta energetica. Aparatele cu clasa de eficienta energetica A+++ consuma cu pana la 60% mai putina energie decat aparatele din clasa A. 

  Cu un compresor super-eficient si o izolatie perfecta, aparatele SmartCool de la Bosch stabilesc noi standarde in eficienta energetica. Tehnologia de ultima generatie pentru pastrarea prospetimii, designul exclusivist si dotarile ingenioase definesc noua gama de combine Bosch. Iluminarea LED, noul sertar CrisperBox de legume si fructe cu regulator de umiditate, functiaLowFrost ce asigura o dezghetare de doua ori mai rapida sunt clar cateva din caracteristicile acestor produse.
Produsele SmartCool de la Bosch sunt marcate cu sigla Green Technology Inside, ceea ce semnfica faptul ca produsele sunt eficiente atat din punct de vedere energetic, cat si din punctul de vedere al resurselor, realizand performante superioare pe baza de tehnologii inovatoare – si, asemenea celorlalte produse Bosch, care au fost fabricate respectand criteriile ecologice. 

Gama de aparate frigorifice SmartCool cuprinde urmatoarele produse:

combina frigorifica KGE39AL40  - clasa A+++
combina frigorifica KGE36AW40 -  clasa A+++ 

electropracticuss

Niciun comentariu: