Promotia Saptamanii Electrocasnice BOSCH

Bosch si ElectroPremium va propune in aceasta saptamana cuptorul incorporabil cu deschidere glisanta BOSCH HBN434350E , plita incorporabila pe gaz BOSCH PCL755DEU si hota DKE945G .
Cuptorul incorporabil BOSCH HBN434350E beneficiaza de o deschidere glisanta, menita sa va ofere un plus de confort in utilizare. Avantajul consta in posibilitatea de a scoate simultan tavile din volumul cuptorului fara ca dumneavoastra sa mai fiti nevoit sa puneti mana pe tavi. Acest sistem inovator de deschidere ofera acestui aparat incorporabil un plus de eleganta si bineinteles se afla in trend cu noile tendinte, concepte ale bucatariei high tech. "Mai putin efort pentru utilizator! " aceasta pare a fi deviza celor de la BOSCH care ofera pentru acest model si un program de autocuratare EcoClean, ce va ofera posibilitatea ca dumneavoastra sa faceti altceva atunci cand interiorul cuptorului se va curata singur.

Plita incorporabila pe gaz BOSCH PCL755DEU reprezinta compromisul perfect gasit de Bosch pentru cei care nu doresc o plita de 90 de Cm, insa au nevoie de o suprafata mai mare de "lucru", atunci cand vine vorba de gatit. Desi beneficiaza de dimensiuni standard de incastrare in blat identice cu modelele de 60 Cm, BOSCH PCL755DEU ofera o lungime de 70 cm deasupra blatului. Marele avantaj este dat de reorganzarea arzatoarelor, care ain acest caz sunt 4+1 WOK. Ochil WOK beneficiaza de 3 inele de ardere, influinetand vizibil eficienta calorica si scurtand timpul de preparare. Un alt avantaj al ochiului WOK este faptul ca acesta se afla pe axa de simetrie verticala a plitei si hotei, fapt ce avantajeaza evacuarea. Practic, debitul cel mai mare de abur si grasimi (corespunzator WOK) este pozitionat central, fata de plitele de 60 cm unde ochiul capabil sa ofere cea mai mare putere calorica este pozitionat periferic axului.

Hota BOSCH DKE945G este o hota pe care eu o recomand pentru bucatarii Open Space si cele semi-deschise. Beneficiind de un design modern , in ton cu tendintele CHEMINEE, manifestate in ultima vreme in design-ul specializat de bucatarie, cat si de caracteristici tehnice de invidiat, respectiv 740mc/h-sist de evacuare normala , la un nivel de zgomot de doar 67 dcB, acest model este cel mai bun raport calitate pret pentru o hota Cheminee de 90 CM, pentru cei care doresc o hota care sa faca fata oricarui volum de abur grasimi si miros.

La acest pachet ElectroPremum va ofera un Discount de 200 RON . Campania se desfasoara in perioada 27 aprilie -03 mai, in limita stocului disponibil.

2 comentarii:

BOSCH SIEMENS spunea...

http://electrocasnicepremium.blogspot.com/search/label/BOSCH%20PCD655FEU
http://electrocasnicepremium.blogspot.com: plitele cu sistem de incalzire prin inductie

Pogar Ovidiu,
http://electrocasnicepremium.blogspot.com: plitele cu sistem de incalzire prin inductie



plitele cu sistem de incalzire prin inductie


plitele pe inductie-o noua moda in bucatarii... avantaje incalzirii cu ajutorul inductiei electro-magnetice sunt numeroase. de la bun inceput trebuie spus ca sunt mult mai eficiente decat cele electrice,desi exista anumite retineri din partea unor oameni.exista ideea preconceputa precum ca trebuiesc folosite "vase speciale". este fals ,plitele cu inductie electro-magnetica detecteraza orice vas cu un continut mai mare de fier.puteti incerca...plitele pe inductie au ca si avantaj fata de plitele electrice faptul ca incalzirea este generata in interiorul vasului prin intermediul unui camp magnetic. suprafata plitei ramane rece ,caldura reziduala ramasa in urma incalzirii vasului fiind neglijabila.fata de o plita electrica timpul de gatire este cu 35%mai mac,in conditiile unei puteri nominale instalata egala. plitele pe inductie au si alte avantaje precum recunoasterea automata a vasului si dimensionarea zonei de gatire . materialul din care este realizata plita este shoot ceran.ca si material el se curata usor ,iar faptul ca suprafata plitei nu se incinge fata de o plita electrica reprezinta un alt avantaj deoarece resurile nu se mai lipesc si pot fi indepartate mai usor. din punct de vedere al alimentelor preparate pierderile de vitamine sunt si ele reduse. plita de inductie are senzor de detectare a vasului si se deconecteaza automat la ridicarea vasului de pe plita

la 05:34

BOSCH ELECTROCASNICE spunea...

Criterii in alegerea cuptorului incorporabil

Pogar Ovidiu, 04 mai 2009
Atunci cand vine vorba de alegerea unui cuptor incorporabil aceasta este prima intrebare. Exista totodata tot felul de pareri legate de alegerea tipului de alimentare. Unii sunt de parere ca un "cuptor pe gaz confera mancarii un altfel de gust" ,altii spun ca au prieteni care nu sunt multumiti de cuptorul electric ,s.a.m.d. Ideea este ca parerilele sunt impartite si adevarul este undeva la mijloc. Pe piata se pot cataloga 4 tipuri de cuptoare:cuptorul cu gaz.cuptorul cu gaz cu sistem de convectie,cuptor electric conventional si cuptor electric cu convector.

Sa parcurgem asadar toate aceste sisteme si sa punem in evidenta avantajele si dezavantajele acestora:
1)Cuptorul pe gaz are ca dezavantaj o temperatura distribuita neuniform in interiorul cuptorului si fiind o instalatie pe gaz se stie de la bun inceput ca erorile termostatului fiind destul de mari. La temperaturi de peste 180 de grade Celsius acestea fi de 30 de grade.
2)Cuptorul pe gaz cu convector : desi se intalnesc destul de rar acesta este solutia optima pentru cei care nu vor sa renunte la alimentarea cu gaz.Un dezavantaj consta in atingerea temperaturilor mai mari de 180 de grade intr-un timp mai lung decat in gazul alimentarii electrice.
3)Cuptorul electric conventional este cel mai nerecomandat sistem de folosit. Puterea calorica este mai mare decat la cuptoarele pe gaz iar temperatura este distribuita neuniform.in aceste conditii veti putea folosi eficient cuptorul pana la temperaturi de 120-140 de grade. Peste aceste temperaturi mancarea va iesi arsa in jos sau sus ,in functie de programul selectat.
4)Cuptorul electric cu convector(multifunctional) este cea mai eficienta instalatie de pe piata. Este caracterizata de o putere calorica mare , temperatura uniforma in interiorul cuptorului, eroare pe termostat de cel mult 5 grade Celsius, posibilitatea de a avea program de autocuratare.

In concluzie va recomand sa optati pentru un cuptor electric cu convector,iar in conditiile in care gatiti destul de des este bine sa urmariti ca acesta sa aiba si un program de autocuratare.In unul din articlolele urmatoare urmeaza sa va prezint cuptorul cu abur, o inovatie menita sa ofera alimentelor o pastrare a aromelor naturale precum si posibilitatea de a gati simultan mai multe feluri de mancare.

la 07:37 Reacţii:
2 comentarii Linkuri de întoarcere către această postare
Etichete: BOSCH HBN210250, BOSCH HBN434350, BOSCH HBN43W350, HBN230250, HBN370651, HBN424350, HBN42S350, HBN43W350, HBN630551 F
Criterii in alegerea plitei incorporabile pe gaz.

Pogar Ovidiu,




Plitele pe gaz sunt in continuare o optiune serioasa la noi in tara. raportul costului de utilizare gaz/electric este 1/3 se estimeaza ca in 4 ani acest raport va fi 1/1. Insa un alt din motiv pentru care unii nu aleg varianta electrica este puterea nominala mare a plitelor electrice( 4,5-7kw). Daca luam in calcul faptul ca este putin probabil ca majoritatea dintre noi sa folosim toate zonele de incalzire odata, plita electrica ar putea deveni o solutie .Plitele pe gaz necesitata o atentie mai mare din punct de vedere a sigurantei in utilizare.

Este de preferat sa alegeti o plita cu supapa de siguranta,in cazul in care nu aveti detector de gaz in locuinta.aprinderea electrica este una din caracteristicile recomandabile ,iar aceasta sa fie pe buton nu "la 2 maini". Majoritatea plitelor pe gaz sunt din inox,material care are avantaje dar si multe dezanantaje: se curata greu iar majoritatea plitelor pe inox lasa foarte multe amprente,cu exceptia inoxului polisat manual .Plitele mai pot fi realizate si cu ajutorul altor materiale :

Sticla-cel mai des intalnit material dupa inox. Aceasta are ca dezavantaj faptul ca se poate zgaria. Exista insa si plite pe gaz din shott ceran,un aliaj ceramic care nu se zgarie si lasa foarte putine amprente.

Daca doriti o putere calorica sporita puteti opta pentru o plita pe gaz cu ochi wok (triplu -arzator) si prin urmare veti avea posibilitatea de a realiza o scurtare a timpului de preparare.

Un alt avantaj este sa optati pentru gratarele de fonta sau ,mai bine aliaj de din fonta. Otelul si fierul forjat emailat ,folosit pe majoritatea plitelor pe gaz au ca dezavantaj faptul ca la flacara intensa se corodeaza. Fonta este un material preferabil,insa are si ea ca dezavantaj faptul ca este casanta(impact sau diferente mari de temperatura). De aceea e bine sa optati pentru gratarele din aliaj de fonta.acestea au o cantitate de carbon mai mica in compozitie si este mai putin casant.
Exista si plite pe gaz inteligente!!!
Ele care se opresc singure dupa un anumit timp ,4 sau 6 ore din motive de siguranta, plite cu programator electronic(timer), plita cu touch slider, desi in general sunt folosite pe plitele electrice(dar sunt si exceptii), functii de memorare.
Pentru mai multe detalii contact : ovidiu.pogar@electropremium.ro sau telefon 0727577922

la 07:00 Reacţii:
0 comentarii Linkuri de întoarcere către această postare
Etichete: BOSCH DHI635HX, BOSCH HBN43W350E, Criterii in alegerea plitei incorporabile pe gaz., HBN43W350E, SIEMENS
Criterii in alegerea frigiderului. Criterii in alegerea combinei frigorifice.

Pogar Ovidiu,
Cum sa-ti alegi un echipament frigorific ? Care sunt cele mai importante caracteristici de care trebuie sa tii cont? La aceste intrebari voi raspunde in randurile de mai jos.



Aparatele frigorifice se clasifica in:
1. Combine frigorifice
2. Frigidere si
3. Congelatoare.
Exista de asemenea trei sisteme de racire ale acestor aparate:
1. dezghetare automata,
2. no frost si
3. sistem mixt: dezghetare automata la frigider si no frost congelator.

Aparatele frigorifice sunt raportate la clase de consum; in general clasa energetica cea mai des intalnita este A. Clasa energetica A+ neste de preferat atunci cand instalatia frigorifica asigura o capacitate de congelare mai mai de 8kg/24h pentru sistem de racire dezghetare automata, respectiv 6 kg pentru NO FROST. In aceste cazuri trebuie sa existe un compromis intre eficienta si consum, deoarece o parte din frigiderele A+ sunt dotate cu compresoare avand o putere nominala mai mica raportat la volum.

Totodata, ceea ce nu este afisat de catre retaileri este clasa climatica (SN/N/ST/T-adica Subnormal/Normal/SubTropical/Tropical). Aceasta va informeaza despre autonomia de functionare a echipamentului frigorific la temperaturi extreme exterioare. E bine sa alegi un aparat frigorific avand clasa climatica SN/T.

In general, aparatele frigorifice de pe piata au ca si agent frigorific folosit izobutanul R 600A. Acest agent este mult inferior agentilor frigorifici care se foloseau pana acum 5-6 ani insa este in schimb ecologic.

Combinele frigorifice au raportul volum frigider 2/3 ,volum congelator 1/3. Combinele au de obicei o capacitate de congelare mai mare: 5-10 kg/24h-No Frost, 7-12 kg/24h - Bineinteles este bine sa urmariti un aparat frigorific cu o capacitate de congelare mai mare deoarece aceasta reflecta eficienta de racire a instalatiei frigorifice.


Ce va propune Bosch in acest moment? Mai multa culoare, naturalete si un ambiental personalizat- Gama Premium Color Glass.

Click poza pentru a vedea gama:



Frigiderele au raportul mai mare la frigider3/4 si 1/4congelator. Acestea au in schimb raportul capacitate de congelare mai mic (4-8kg/24h-dezghetare automata, 46kg-no frost).

Congelatoarele sunt aparate frigorifice a caror consum este mai mare decat al frigiderelor: cam 1KW / an pe litru (volum).

Exista multi producatori de compresoare folosite de producatorii de aparate frigorifice, dar eu recomand compresoarele Danfoss.

Pentru mai multe informatii:
Ovidiu Pogar
Email: ovidiu.pogar@electropremium.ro
Telefon 0727577922

la 06:58 Reacţii:
0 comentarii Linkuri de întoarcere către această postare
Etichete: Criterii in alegerea frigiderului. Criterii in alegerea combinei frigorifice.
Criterii in alegerea unei masini de spalat rufe...

Pogar Ovidiu,

In acest articol vom parcurge criteriile pentru alegerea unei masini de spalat rufe:



Primul criteriu in alegerea unei masini de spalat este capacitatea de incarcare. Majoritatea modelele noi ale marilor producatori de masini de spalat cu incarcare frontala au capacitati mai mari de 6 kg(cu exceptia "slim-urilor").De ce aceasta tendinta ? Poate multi spun ca nu au nevoie de o incarcare mai mare si ca ar consuma mai multe resurse. insa ce poate fi rau in posibilitatea de a spala in masina ta perne, pilote, cantitati mari de rufe. 90 la suta din masinile de spalat de pe piata au sisteme de detectare gradului de incarcare,unele mai bune si altele mai putin bune.Ideea este ca masinile de spalat consuma in functie de incarcare. Atunci de ce sa nu alegem una care are si posibilitate a spala o cantitate mai mare sau lucruri care inainte nu puteau si spalate intr-o masina de 5kg?!




Al doilea criteriu este dat de viteza maxima la centrifugare. In acest moment s-a ajuns pana la 1800rot/min si acest fapt nu este intamplator.Exista insa intrebarea : Am nevoie de un numar mare de rotatii la centrifugare?Poate nu...insa masina dumneavoastra are insa mult de castigat.Pentru ca de fiecare data cand veti folosi o treapta inferioara la centrigugare va exista o solicitare mai mica pentru motor si sitemul de transmisie.





Al treilea criteriu se refera la programele de spalare, atat cele de baza(presetate pentru tesatura) cat si programele adiacente acestora. La programele de baza este bine sa aveti un program scurt 15 sau 30 minute, un program de Spalare Manuala-pentru rufe delicate ce au indicat pe eticheta o astfel de spalare. Exista si programe presetate pentru tipul de pata, personalizate pentru camasi, adidasi, etc, acestea intalnindu-se la masinile de spalat premium. In ceea ce privesc programele adiacente programului de baza selectat programul antisifonare este foarte important si totodata un program care sa va dea posibilitatea sa scurtati timpul programului .




Un alt criteriu este dat de nivelul de zgomot. Pentru a beneficia de un confort acustic este bine sa alegeti o masina cu sistem de control al stabilitatii. Acesta reduce trepidatiile si prin urmare zgomotul provocat de acestea.in privinta eficientei spalarii majoritatea masinilor au trecute clasa a insa cele mai eficiente sisteme de spalare sunt shiatsu washing sistem si Aqua Tronic.Aceste sisteme de spalare fac ca in timpul spalarii sistemul paletar inclinat al tamburului sa trimita in permanenta rufelele in centrul acestui.Aqua tronic realizeaza insa mai bine efectul de dusare al apei -apa este adusa in partea superioara a tamburului.
Pentru mai multe informatii

Pogar Ovidiu ,ovidiu.pogar@electropremium.ro ,telefon:0727577922


la 06:55 Reacţii:
1 comentarii Linkuri de întoarcere către această postare
Etichete: Bosch, SIEMENS
Promotia Saptamanii Electrocasnice BOSCH

Pogar Ovidiu, 27 aprilie 2009
Bosch si ElectroPremium va propune in aceasta saptamana cuptorul incorporabil cu deschidere glisanta BOSCH HBN434350E , plita incorporabila pe gaz BOSCH PCL755DEU si hota DKE945G .
Cuptorul incorporabil BOSCH HBN434350E beneficiaza de o deschidere glisanta, menita sa va ofere un plus de confort in utilizare. Avantajul consta in posibilitatea de a scoate simultan tavile din volumul cuptorului fara ca dumneavoastra sa mai fiti nevoit sa puneti mana pe tavi. Acest sistem inovator de deschidere ofera acestui aparat incorporabil un plus de eleganta si bineinteles se afla in trend cu noile tendinte, concepte ale bucatariei high tech. "Mai putin efort pentru utilizator! " aceasta pare a fi deviza celor de la BOSCH care ofera pentru acest model si un program de autocuratare EcoClean, ce va ofera posibilitatea ca dumneavoastra sa faceti altceva atunci cand interiorul cuptorului se va curata singur.

Plita incorporabila pe gaz BOSCH PCL755DEU reprezinta compromisul perfect gasit de Bosch pentru cei care nu doresc o plita de 90 de Cm, insa au nevoie de o suprafata mai mare de "lucru", atunci cand vine vorba de gatit. Desi beneficiaza de dimensiuni standard de incastrare in blat identice cu modelele de 60 Cm, BOSCH PCL755DEU ofera o lungime de 70 cm deasupra blatului. Marele avantaj este dat de reorganzarea arzatoarelor, care ain acest caz sunt 4+1 WOK. Ochil WOK beneficiaza de 3 inele de ardere, influinetand vizibil eficienta calorica si scurtand timpul de preparare. Un alt avantaj al ochiului WOK este faptul ca acesta se afla pe axa de simetrie verticala a plitei si hotei, fapt ce avantajeaza evacuarea. Practic, debitul cel mai mare de abur si grasimi (corespunzator WOK) este pozitionat central, fata de plitele de 60 cm unde ochiul capabil sa ofere cea mai mare putere calorica este pozitionat periferic axului.

Hota BOSCH DKE945G este o hota pe care eu o recomand pentru bucatarii Open Space si cele semi-deschise. Beneficiind de un design modern , in ton cu tendintele CHEMINEE, manifestate in ultima vreme in design-ul specializat de bucatarie, cat si de caracteristici tehnice de invidiat, respectiv 740mc/h-sist de evacuare normala , la un nivel de zgomot de doar 67 dcB, acest model este cel mai bun raport calitate pret pentru o hota Cheminee de 90 CM, pentru cei care doresc o hota care sa faca fata oricarui volum de abur grasimi si miros.

La acest pachet ElectroPremum va ofera un Discount de 200 RON . Campania se desfasoara in perioada 27 aprilie -03 mai, in limita stocului disponibil.

la 02:16 Reacţii:
1 comentarii Linkuri de întoarcere către această postare
Etichete: BOSCH PCD615DEU, BOSCH PCD655DEU, BOSCH PCD655FEU, BOSCH PCL755DEU, BOSCH PCL985FEU, BOSCH PHG 106DEU, BOSCH PHL206HEU, BOSCH PHW206DEU, BOSCH PIE645E01E, BOSCH PIF645Q01E, BOSCH PKE645E01, BOSCH