Mainile tale nu sunt facute pentru spalat vase


Intr-adevar, daca te poti baza pe un ajutor de nadejde la spalatul vaselor, de ce sa stai cu mainile in apa si sapun lichid? Poti face alte lucruri placute sau utile sau si placute si utile si sa economisesti  timp important. In plus vasele spalate ies mult mai curate iar consumul de apa este mai redus. 

Sa vorbim putin despre cum se prezinta acest ajutor care ne protejeaza mainile, ne salveaza timp pretios si ne reduce consumul de apa. In primul rand poate spala 12 seturi de vase, consuma putina enecurent, fiind in clasa de eficienta energetica A+ si utilizeaza la spalare unul dintre cele 4 programe de spalare. Acestea sunt:
- Intensiv 70C
- Auto 45-65
- Eco 50
- Spalare rapida 45
"Ajutorul" ce are printre altele si caracteristicile mentionate se numeste Masina de spalat vase Bosch SMS40E62EU si este una dintre cele mai bine vandute si apreciate masini de spalat vase.

 Sa vedem ce alte functii utile mai are aceasta masina de spalat vase Bosch:
- functia DosageAssist - asistare dozaj detergent
- functia VarioSpeed - pentru o spalare de 2 ori mai rapida
- AquaSensor - detectarea gradului de murdarie a veselei si ajustarea automata a duratei de spalare, a consumului de apa si temperaturii
- programarea pornirii: intre 1 si 24 ore.

Demn de mentionat sunt si dotarile cu cosurile de vase XXL, cosul superior reglabil pe inaltime cu sistem Rackmatic, cosul tacamuri variabil in sertarul inferior sau filtrul cu autocuratare.

La fina sa mentionam si cele doua promotii pentru aceasta masina de spalat vase Bosch:
1) promotia "10 Ani garantie impotriva ruginirii interiorului cuvei"
2)  campania de reduceri pentru produsele Bosch Clientii beneficiaza de o reducere de 15% de la pretul normal. Campania este valabila pana la 31 Octombrie.

electropracticuss







Niciun comentariu: