Reducere 700 Ron!!!


electropremium.ro - magazinul online de produse electrocasnice premium si Mobeland - brand-ul de mobilier de bucatarie, reprezentant in Romania al celor mai importanti producatori de mobilier german participa impreuna la cel mai important targ de mobilier din tara: BIFE-SIM 2013.

Intre 17 si 21 Septembrie, Mobeland si electropremium.ro isi asteapta clientii, partenerii si pe toti cei care apreciaza un mobilier elegant si durabil, la Pavilionul C5, Standul 49B cu seturi de bucatarii moderne, made in Germany, produse la cele mai inalte standarde de design si calitate in fabrici cu experienta de peste 70 de ani.

Si pentru ca este o premiera pentru ambele marci ce promoveaza calitatea si produsele premium, se ofera o reducere de 700 Ron la comanda oricarui set de bucatarie in valoare de minim 1500 ron. 

Pentru a beneficia de oferta, trebuie prezentat voucherul de mai sus la specialistii mobeland aflati la standul 49b in perioada targului de mobila BIFE 2013 sau la showroom-ul din Str. Alex. Philippide nr 5 (Zona Romana - Str Polona) si comandat un model de bucatarie, pana la 30 Noiembrie 2013.

electropracticuss


Niciun comentariu: